Nënprefekti për bashkinë Skrapar

Rezart Nesim HoxhaRezart Nesim HOXHA

TË DHËNA PERSONALE

Emri:
Rezart
Mbiemri:
Hoxha
Datëlindja:
08.09.1970
Vendlindja:
Korçë
Vendbanim:
Çorovodë, Skrapar
Shtetësia:
Shqiptar

ARSIMI:

 • 1989 – 1993: Akademia Ushtarake “Skënderbej”. Tiranë, SHQIPËRI
 • 2002 – 2003: Akademia e Rendit Publik. Tiranë, SHQIPËRI
 • 2006: Diplomim nga “Pameca dhe Icitap”, Drejtues i Lartë i Policisë Shtetit. Tiranë, SHQIPËRI, Vienë, AUSTRI
 • 2007 – 2010: Diplomë te nivelit të parë në fakultetin e Drejtësisë, Universiteti “Kristal”. Tiranë, SHQIPËRI

DETYRA TЁ KRYERA:

 • 2013 – 2017: Regjistrues, Zyra Vendore e Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme, Skrapar, Skrapar, SHQIPËRI
 • 2013: Drejtor, Zyra Rajonale e Inspektoriatit të Punës Berat. Berat, SHQIPËRI
 • 2010 – 2011: Shef i Komisariatit të Policisë Berat. Berat, SHQIPËRI
 • 2009 – 2010: Shef i Komisariatit të Policisë Kuçovë. Komisariati i Policisë Kuçovë. Kuçove, SHQIPËRI
 • 2008 – 2009: Shef i Sektorit të operacioneve Speciale. Drejoria e Policisë Berat. Berat, SHQIPËRI
 • 2007 – 2008: Shef i Policisë së Rendit, Berat. Komisariati i Policisë Berat. Berat, SHQIPËRI
 • 2004 – 2007: Shef i Policisë së Rendit, Vlorë. Komisariati i Policisë ,Vlorë. Vlore, SHQIPËRI
 • 2000 – 2004: Shef i Policisë së Rendit, Skrapar. Komisariati i Policisë Skrapar. Skrapar, SHQIPËRI
 • 1999 – 2000: Oficer Informacioni, Berat. Drejtoria e Policisë Berat
 • 1998 – 1999: Shef i Policisë Kriminale, Skrapar. Komisariati i Policisë Skrapar. Skrapar, SHQIPËRI.
 • 1997 – 1998: Inspektor i Policisë Kriminale, Skrapar. Komisariati i Policisë Skrapar. Skrapar, SHQIPËRI
 • 1993 – 1996: Ne detyra të ndryshme në strukturat e Ministrisë së Mbrojtjes. Forcat “KOMANDO”

KUALIFIKIME:

 • Kursi i formimit profesional të punonjësve të policisë të rolit te mesëm (2002-2003). Akademia e policisë, Tiranë, SHQIPËRI
 • Kursi për oficerët e lartë (18 Prill-14 Korrik 2006). Tiranë, SHQIPËRI, Vienë, AUSTRI
 • Kursi “Drejtimi dhe Udhëheqja” (1-12 Maj 2006). Tiranë, SHQIPËRI
 • Trainim “Bazat e Policimit në Komunitet”(shtator 2006). Tiranë, SHQIPËRI
 • Kursi “Zgjedhjet-Trajno Trajnuesit”(11-13 .12.2006). Tiranë, SHQIPËRI
 • Kursi “Instruktor/Trajner” për sigurinë në komunitet (29 tetor – 2.11.2007). Tiranë, SHQIPËRI
 • Kursi për “Investigimin e Krimeve Terroriste” 02.04 – 29.04.2009). Kairo, EGJIPT
 • Kursi “Komando” (prill- qershor 1996). Tiranë, SHQIPËRI

AFTЁSI TЁ TJETRA:

 • Çertifikim për njohjen e programeve bazë kompjuterike.
 • Njohuri mbi gjuhën Angleze.
 • Dëshmi për lejë drejtimi automjeti.
 • Aftësi shumë të mira të punës në grup.
Cel.:
+35531222817
0694484411
E-mail:
rezarthoxha@gmail.com
Adresa:
Lagjia “5 Shtatori Çorovodë”, Skrapar.